AGF-træner trods nederlag: Vi viste gode takter

Skrevet af admin

15/08/2015

Dagens topnyheder

AGF led sæsonens første nederlag, da oprykkerne på hjemmebane måtte se sig slået 2-3 af AaB i det jyske traditionsopgør.

AGF kom ellers foran, og viste ifølge træner Morten Wieghorst gode takter igennem hele opgøret, også da aarhusianerne efter en time kom bagud med 1-3.

- Vi spillede en rigtig god anden halvleg, selvom vi startede den knap så godt. Alle spillerne viste, at de vil spille for holdet, og vi angreb, selvom et mål til 1-4 ville lukke opgøret, siger Morten Wieghorst.

- I perioder i første halvleg spillede vi også godt, men vi blev for passive, efter vi kom foran.

- På det tidspunkt ville jeg gerne have haft, at vi fik mere fat i spillet og holdt mere på bolden. Vi tabte bolden for nemt, og så måtte vi løbe mange meter efter dem, konstaterer han.

AGF-træneren er især skuffet over, at oprykkerholdet endnu engang lukkede et mål ind efter en standardsituation, og han peger på, at AGF-spillerne skal være mere disciplinerede i de situationer.

- Igen i dag lukkede vi et mål ind efter en standardsituation, og det skulle vi have gjort bedre, siger Wieghorst.

Midtbanespilleren Jens Jønsson er ligesom sin træner skuffet efter nederlaget, men han mener, at holdet viste format efter at være kommet bagud.

- Vi viste god moral og gejst. Vi investerede meget i forhold til at få scoret, og vi kunne vel også have scoret et eller to mål mere, siger Jens Jønsson.

- Vi kan kun takke os selv for nederlaget, men når alt kommer til alt, så kan vi være stolte af den præstation, vi leverede i dag.

Der venter AGF en svær opgave i næste spillerunde, hvor holdet på næste søndag spiller ude mod FC København.

/ritzau/