Agger efter Brøndby-comeback: Stor ros til drengene

Brøndby vendte mandag aften et pauseresultat på 0-2 til 3-2 efter en stærk anden halvleg, da holdet i Esbjerg hentede den tredje sejr i træk i Alka Superligaen.

Anfører Daniel Agger roser efter kampen sine holdkammerater for at hive sig op i pausen og levere varen i kampens sidste 45 minutter.

- Vi blev enige om i pausen, at vi skulle gå ud til anden halvleg og give alt, hvad vi kunne, og det må man sige, at vi gjorde. Det er et stort cadeau til alle drengene, for vi viste høj moral og masser af gåpåmod.

- Det er ikke altid det nemmeste at tage skeen i den anden hånd, men det klarede vi alligevel. Vi begyndte samtidig at vinde vores dueller, og så var vi skarpe, da vi fik chancerne modsat første halvleg, siger han.

Cheftræner Auri Skarbalius mener, at en taktisk indskiftning af Johan Elmander var med til at vende opgøret til Brøndbys fordel.

- Vi havde bolden meget og kom godt ud over kanterne i første halvleg. Derfor besluttede vi os for at skifte Johan Elmander ind, så vi kunne få en masse fysik inde i feltet. Det var med til at vende det, siger han.

Han er desuden imponeret over sit holds mentale styrke.

- Jeg har lige rost spillerne for at vise en stærk vindermentalitet. Spillerne blev bare ved og ved uanset, hvor sort det på et tidspunkt i kampen så ud. Vi kan tage en hel masse med videre, for vi ved nu, at vi aldrig må give op, siger cheftræneren.

Brøndby er på fjerdepladsen med i den tætte kamp om medaljer og europæisk fodbold efter sommerferien, men fokus er primært på den næste kamp.

- Vi er glade, for hvis vi tabte, havde alle sagt, at vi ikke ville have en chance for topplaceringer. Vi fokuserer på den næste kamp mod Viborg, for resultaterne kommer, når vi er fokuserede som nu, siger Auri Skarbalius.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip