Agger efter skuffelse: Vi kan tage noget positivt med

Skrevet af admin

12/10/2013

Dagens topnyheder

Det danske fodboldlandshold var på vej mod en meriterende sejr hjemme mod Italien i VM-kvalifikationen, men det endte med 2-2 takket være en italiensk scoring i overtiden.

Målet betyder, at Danmark så godt som sikkert har misset chancen for at komme med til næste sommers VM i Brasilien.

Anfører Daniel Agger medgiver, at det nu er svært at sætte sig op til tirsdagens sidste kvalifikationskamp mod Malta, som gæster Parken.

- Det bliver svært, men så må vi også tage fat i de positive ting, som der nu engang er. Når man spiller mod Italien på den måde, som vi gjorde, så skal der lyde stor kredit til hele holdet.

- Selvfølgelig kan det ikke bruges til noget, når man står lige her og nu, men kigger vi på kampen en gang til, så tror jeg, at der er mere positivt end negativt at tage med.

- Der er kamp igen tirsdag, og der er vi nødt til at sætte os selv op. Der skal vi være lige så klar, som vi var mod Italien, siger Agger.

Han har svært ved at sætte ord på skuffelsen.

- Det var ufortjent, hvis man kan snakke om det i fodbold. Vi spillede en rigtig god anden halvleg, skabte en masse chancer, spillede flot fodbold, holdt dem i kort snor, og så scorede de sådan et mål i overtiden. Det er næsten ikke til at bære

- Det er svært at beskrive, hvor skuffet man er, når man har et resultat, man skal bruge, og så mister det langt inde i overtiden, siger Liverpool-stjernen.

/ritzau/