Agger før storkamp: Vi kan klare presset

Daniel Agger og hans holdkammerater i Liverpool er for første gang i årevis med i den absolutte topstrid i Premier League.

Og presset, der følger med titlen som tophold, er ikke noget problem for Liverpool-spillerne. Det vurderer danske Agger inden søndagens arvefjendeopgør mod Manchester United, der har haft en svær sæson.

- Når du spiller for Liverpool, vil der altid være pres på, og det er ikke anderledes nu, end det var i starten af sæsonen.

- For at kunne spille for klubben skal du kunne håndtere det pres. Og jeg synes, at vores spillere i løbet af sæsonen har bevist, at de i den grad er i stand til det, siger Agger til avisen Liverpool Echo.

Den danske landsholdsanfører mener dog, at endnu er for tidligt at spå om Merseyside-klubbens mesterskabschancer.

- Vi ligger godt placeret, men vi er stadigvæk kun i marts måned. Der er lang vej endnu og en masse point at spille om. Vi har ikke opnået noget endnu, og vi bliver nødt til at fortsætte i de sidste 10 kampe.

- Vi mangler nogle store kampe mod hold, der ligger tæt på os. Det er kampe, vi bliver nødt til at vinde, understreger Agger.

Liverpool ligger på andenpladsen i Premier League med 59 point for 28 kampe, Chelsea fører ligaen med 66 point for 29 kampe.

/ritzau/

Dagens Gossip