Agger før storkamp: Vi kan klare presset

Daniel Agger og hans holdkammerater i Liverpool er for første gang i årevis med i den absolutte topstrid i Premier League.

Og presset, der følger med titlen som tophold, er ikke noget problem for Liverpool-spillerne. Det vurderer danske Agger inden søndagens arvefjendeopgør mod Manchester United, der har haft en svær sæson.

- Når du spiller for Liverpool, vil der altid være pres på, og det er ikke anderledes nu, end det var i starten af sæsonen.

- For at kunne spille for klubben skal du kunne håndtere det pres. Og jeg synes, at vores spillere i løbet af sæsonen har bevist, at de i den grad er i stand til det, siger Agger til avisen Liverpool Echo.

Den danske landsholdsanfører mener dog, at endnu er for tidligt at spå om Merseyside-klubbens mesterskabschancer.

- Vi ligger godt placeret, men vi er stadigvæk kun i marts måned. Der er lang vej endnu og en masse point at spille om. Vi har ikke opnået noget endnu, og vi bliver nødt til at fortsætte i de sidste 10 kampe.

- Vi mangler nogle store kampe mod hold, der ligger tæt på os. Det er kampe, vi bliver nødt til at vinde, understreger Agger.

Liverpool ligger på andenpladsen i Premier League med 59 point for 28 kampe, Chelsea fører ligaen med 66 point for 29 kampe.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip