Agger glæder sig over sejr og anførerbind

Skrevet af admin

02/01/2014

Dagens topnyheder

Liverpools normale kaptajn, Steven Gerrard, startede på bænken, da klubben onsdag tog imod Hull City i Premier League.

Det betød, at landsholdsanfører Daniel Agger for anden kamp i træk bar anførerbindet for Liverpool - denne gang hjemme på Anfield Road.

- Det er ikke noget, som mange spillere får lov til at prøve i deres karriere, så det var selvfølgelig en stor ting for mig.

- Men det vigtigste var de tre point. Så simpelt er det. Ikke blot for selvtilliden, men også for at hænge på i toppen, og det klarede vi, siger Daniel Agger til Liverpools hjemmeside.

Liverpool vandt kampen 2-0, og Daniel Agger scorede sit første Premier League-mål i denne sæson. Det var dog ikke målet, der var mest tilfredsstillende for danskeren.

- For en forsvarsspiller er et rent bur det vigtigste. Det var ikke vores bedste præstation, men det er værdifuldt for os, hvis vi kan vinde og få tre point, når vi ikke spiller op til vores bedste. Særligt i det lange løb, siger Agger.

Liverpools manager, Brendan Rodgers, kaldte sejren for den bedste i sæsonen, og det var Agger enig i.

- Ja, det støtter jeg op om, på grund af måden vi spillede, og vi holdt rent bur mod et hold, der scorede seks gange i deres seneste kamp, siger danskeren.

Efter en periode på bænken spillede Agger venstreback i Liverpools forrige kamp mod Chelsea, men mod Hull var Agger tilbage på sin foretrukne plads i midterforsvaret.

- Hvis du vil være med i toppen, skal der være konkurrence om alle pladser på holdet. Det er vigtigt specielt i en klub som denne, siger Daniel Agger.

Liverpool ligger efter 20 runder solidt placeret som nummer fire i Premier League seks point fra Arsenal på førstepladsen, men et point foran bysbørnene fra Everton.

/ritzau/