Agger glæder sig over Suárez

Daniel Agger glæder sig over den gode start i Liverpool Der er ikke meget at klage over på og omkring Anfield. En førsteplads i Premier League med maksimumpoint for tre kampe som det eneste hold i ligaen, og så formåede Liverpool at fastholde Luis Suárez i det netop overståede transfervindue.Det glæder Liverpools viceanfører Daniel Agger.

- Ja, selvfølgelig er det positivt, at vi beholder Suárez. Alle, der kender hans kvaliteter på banen, ved, at han er en spiller, vi har brug for. Uden tvivl en fantastisk spiller, siger Daniel Agger.

Landsholdets anfører er tilfreds med Liverpools start, men han forsøger også at mane til besindighed.

- Der skal nok spilles lidt flere kampe, før man kan se, om vi kan være med helt fremme og spille med om trofæer. Det er en god start, men det kræver jo nok lidt mere i længden, siger han og forklarer Liverpools gode start.

- Vi har fået vores ting på plads, vi har fået aftalerne på plads. Vi har ikke lukket mål ind, og det hjælper jo altid, sådan at vi ikke selv behøver at score så mange, siger Daniel Agger.

Liverpool har blandt andre fået tilført spillere som Simon Mignolet, Iago Aspas, Luis Alberto, Kolo Touré, Mamadou Sakho, Thiago ilori samt lejespillere som Victor Moses og Aly Cissokho.

- Det har været et positivt transfervindue for os. Vi har fået tilført spillere med kvalitet, og det er jo dét, man ønsker. Jeg har jo ikke set alle i aktion, men det, jeg har set indtil videre, er rigtigt positivt, siger Agger og fornemmer en god stemning i byen ovenpå de gode resultater.

- Byen er altid positiv, det har altid været dét, som har imponeret mig mest i forhold til Liverpool. Det kan vi ikke klage over, siger han.

Dagens Gossip