Agger havde forudset det

Under en snak med assistenttræner Peter Bonde havde han sagt, at det jo er godt, at Danmark altid er bedst under pres, når det netop var en skæbnekamp, der ventede fredag aften i Tjekkiet.

- Det er der, man skal vise sit værd, og det var det, vi gjorde i dag, sagde Daniel Agger efter sejren, der igen bringer Danmark tilbage i kampen om VM-billetterne og samtidig satte en stopper for stimen uden sejre,der startede ved den anden kamp under sidste sommers EM-slutrunde.

- Vi fik det, vi kom efter, og indtil i dag havde vi ikke fået de point, vi gerne ville have haft, så det her tager os selvfølgelig fremad. Men det skal følges op på tirsdag med tre point mod Bulgarien, sagde Daniel Agger med henvisning til opgøret i Parken mod endnu en af de nærmeste konkurrenter.

I første halvleg havde Danmark det svært på en bane, der ikke var lige så god, som det eller havde forlydt inden afrejsen, og mod et tjekkisk hold, der lige som danskerne gik hårdt til den i nærkampene, men efter pausen havde Danmark succes med at få flyttet bolden ud af farezonen og væk framodstanderne. 

- Der var rigtig meget duelspil i dag, og det var nogle lidt svære betingelser. Men jeg synes, det lykkedes os at få flyttet bolden længere frem og hurtigere rundt, sagde Daniel Agger.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip