Agger havde ingen nerver

Daniel Agger var iskold, da han i det 73. minut fik chancen fra straffesparkspletten, efter Viktor Fischer var blevet nedlagt på ulovlig vis i det armenske felt. Med scoringen holdt Agger liv i drømmen om dansk VM-deltagelse - et stort ansvar, men anføreren var ikke tynget af presset.

- Der er ingen grund til nerver. Det er en god mulighed for at score et mål, så den skal bare sparkes ind, sagde Agger efter kampen til 6'erens reporter.

Daniel Agger var godt tilfreds med kampen, hvor Danmark altså fik oprejsning for det pinlige nederlag på 0-4, som de rødhvide indkasserede d. 11. juni i Parken.

- Vi fik mere plads, end vi forventede, men vi skaber den også selv. Vi lader dem løbe fra side til side, og de bliver trætte, og det var også vores taktik, forklarede Daniel Agger til 6'eren.

Angriberen Nicki Bille fik muligheden fra start i kampen, og selvom han ikke fik bolden i kassen, så var han alligevel godt tilfreds med sin debut i startopstillingen.

- Det var en god oplevelse. Helt fantastisk. Det kunne næsten ikke være bedre. Kun hvis jeg scorede, smilede den danske angriber, da han blev interviewet efter kampen.

- Det var en fantastisk kamp. Vi spillede godt, og det var en fortjent sejr. Morten holdt en tale for os inden kampen og fik os virkelig motiveret. Vi var mentalt rigtig klar til den her kamp, sagde Nicki Bille til 6'eren.

 

 

 

Dagens Gossip