Agger humper af banen i pokalrevanche mod Oldham

05/01/2014

Oldham FC leverede i sidste sæson en større overraskelse, da holdet fra Englands tredjebedste række slog Liverpool ud af FA Cuppen.

Sådan gik det ikke i år, da Daniel Agger og holdkammeraterne vandt med 2-0 i tredje runde hjemme på Anfield.

Desværre sluttede kampen skidt for den danske anfører, der 10 minutter før slutfløjt blev skadet og måtte humpe fra banen.

Liverpool-manager Brendan Rodgers havde på det tidspunkt brugt alle sine tre udskiftninger, og derfor måtte værterne spille kampen færdig med blot 10 spillere.

Umiddelbart efter at Daniel Agger havde forladt banen, så scorede James Tarkowski selvmål for Oldham.

Gæsterne var på det tidspunkt bagud med 0-1 efter en scoring fra Iago Aspas i begyndelsen af anden halvleg.

I slutfasen skiftede Oldham Anton Rodgers - søn af Liverpool-manager Brendan Rodgers - på banen. Anton Rodgers kunne dog ikke at spolere faderens aften.

Liverpool skal i fjerde runde af FA Cuppen møde enten Bournemouth eller Burton på udebane.