Agger: Jeg har holdt mit niveau i Brøndby

Anføreren for det danske fodboldlandshold, Daniel Agger, skiftede sidste sommer Premier League-klubben Liverpool ud med Brøndby.

Det vakte en del undren, men Daniel Agger mener ikke, at skiftet til det lavere tempo i den danske Superliga har forringet hans niveau.

- Jeg er ikke blevet en dårligere fodboldspiller herovre i løbet af de seneste 12 måneder, lyder det fra Daniel Agger, der i denne sæson endte på en tredjeplads med Brøndby.

Mandag var Daniel Agger ikke med i truppen, da Danmark i Viborg spillede mod Montenegro i en venskabskamp.

Landsholdsanføreren skulle færdigspille Superligaen, så midterforsvaret bestod af Simon Kjær og Andreas Bjelland, der spillede en udmærket kamp.

Som anfører er Daniel Agger øverst i hierarkiet, og den tidligere Liverpool-spiller vil efter al sandsynlighed være blandt startelleveren mod Serbien. Alligevel forholder Agger sig diplomatisk, når han bliver spurgt, hvorvidt han forventer at starte inde.

- Det er op til landstræneren (Morten Olsen, red.). Jeg har da forsøgt at gøre mit til træningerne, men jeg synes, at jeg har bevist mig selv i foråret, siger Daniel Agger med henvisning til Brøndby, hvor han er en af de bærende kræfter.

Kampen mod Serbien fløjtes i gang lørdag klokken 20.45 i Telia Parken. Med en sejr kan Danmark tage et stort skridt mod EM-slutrunden i Frankrig næste sommer.

/ritzau/

Dagens Gossip