Agger lettet efter straffebrøler

Det var en lettet Daniel Agger, der efter premieresejren i Premier League over Stoke på 1-0 kommenterede på den situation, hvor danskeren kort før tid begik straffespark ved at stoppe et indlæg i feltet med hånden, hvorefter hans målmand, Simon Mignolet, reddede danskerens og Liverpools dag ved at snuppe Jon Walters skud fra pletten.

- Jeg har klappet ham på skulderen. Men ellers er der er ikke så meget at sige til det. Der var straffespark. Jeg kom lidt for sent ind i situationen og havde næsten ryggen til bolden. Det er en af de ting, der sker. Det må selvfølgelig ikke ske, men så er det dejligt at have en målmand, der redder, sagde Daniel Agger til TV 3 Plus.

Sejre i sæsonpremieren har Liverpool ikke haft så mange af i de senere år, og derfor lagde Daniel Agger ikke skjul på, at de tre point falder på et meget tørt sted.

- Du kunne se på spillere og tilskuere, hvor meget det betød. Det siger næsten sig selv, at tre point betyder alt for os. Vi skal have en god start i år. Det har vi manglet de sidste mange år. Så nu håber jeg bare, vi kan køre videre på det, sagde Agger, der også blev konfronteret med interessen fra FC Barcelona.

Hertil sagde Agger, at det ikke er noget, han tænker så meget over, og at han er fuldt fokuseret på, hvad der sker i Liverpool.

Så vil du helst have, snakken stopper, fordi der ikke er noget om det?

- Det har jeg ikke brug for at kommentere på. Vi har nok at se til her. Vi arbejder stenhårdt på at forbedre det her fodboldhold. Og det er jeg sikker på, vi gør, sagde Agger til TV 3 Plus.

 

 

 

Dagens Gossip