Agger-mål sætter Liverpool i gang mod Hull

01/01/2014

Daniel Agger var langt fra tilfreds, da han kort før nytår blev rykket ud på venstre back i Liverpool-forsvaret.

Men i det nye års første opgave for Liverpool fik Agger lov at spille i midterforsvaret, og han kvitterede med et mål og ved at være med til at holde modstanderne Hull fra scoring.

Dermed vandt Liverpool 2-0, og holdets danske anfører styrkede sin position i kampen for spilletid.

Agger var på pletten 10 minutter før pausen, hvor han ramte et hjørnespark perfekt med hovedet. Det var danskerens første sæsonmål, og det var helt fortjent, som spillet havde formet sig.

Liverpool var bedst over hele banen og fortsatte sin dominans efter pausen. Og selvfølgelig var det ligatopscorer Luis Suarez, der bragte sit hold yderligere foran.

Selv om angriberen fra Uruguay ikke scorede i de to nederlag til Manchester City og Chelsea mellem jul og nytår, så kunne Hull ikke stoppe ham.

Efter at have fået et mål annulleret i første halvleg slog Suarez til i forbindelse med et frispark kort inde i anden.

Med højrefoden skruede han bolden op i nærmeste hjørne af målet og bragte Liverpool på 2-0.

Liverpool slap ikke gassen, men fik ikke scoret yderligere. Til gengæld skiftede manager Brendan Rodgers Steven Gerrard ind, og klublegenden fik stort bifald, da han vendte tilbage efter en skadepause på en lille måneds tid.

Sejren og Evertons pointtab mod Stoke betyder, at Liverpool rykker forbi lokalrivalerne og op på femtepladsen i Premier League, fem point efter førende Manchester City.