Agger: Marginaler er afgørende i jævnbyrdig superliga

Den 30. august 2014 blev det offentliggjort, at fodboldklubben Brøndby havde sikret sig landsholdets anfører, Daniel Agger, i den engelske storklub Liverpool.

Præcist et år senere spillede den nu 30-årige midterforsvarer med i hele kampen, da Brøndby søndag vandt 2-0 ude over FC Nordsjælland i Alka Superligaen.

Daniel Agger har haft et spændende år i Brøndby, som han forlod i januar 2006 for altså at vende tilbage efter otte et halvt år i Liverpool.

- Der er næsten aldrig noget, der går som forventet eller planlagt. Men det har været lærerigt på mange måder.

- Vi har noget at arbejde på i Brøndby. Vi har haft vores udfordringer, men nogle gange er det sjovt med udfordringer. Og det har der været i Brøndby, siger han.

Efter en svær sæsonstart med tre nederlag i træk er Brøndby på rette vej.

2-0-sejren over FC Nordsjælland var den tredje sejr på stribe i ligaen, så Brøndby indtager fjerdepladsen med ti point for syv kampe.

Der er dog blot tre point ned til tredjesidstepladsen, som indtages af netop FC Nordsjælland.

- Man kan se, at Superligaen er tæt. Det er marginaler, der afgør, om det går den ene eller den anden vej, siger Daniel Agger.

Netop marginalerne var på Brøndbys side i kampen mod FC Nordsjælland i Farum.

Gæsterne blev fejlagtigt tildelt et straffespark, da angriberen Ronnie Schwartz blev fældet lidt uden for FC Nordsjællands straffesparksfelt.

Brøndby blev nummer tre i sidste sæson i Superligaen, også selvom holdet i perioder måtte undvære Daniel Agger på grund af skader.

Målsætningen er også at slutte blandt de tre bedste i denne sæson, og Agger tror på det.

- Det bliver hårdt og tæt. Men hvis vi præsterer i top i størstedelen af sæsonen, så tror jeg godt, at vi kan nå derhen, siger Brøndby-anføreren.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip