Agger: Marginaler er afgørende i jævnbyrdig superliga

Den 30. august 2014 blev det offentliggjort, at fodboldklubben Brøndby havde sikret sig landsholdets anfører, Daniel Agger, i den engelske storklub Liverpool.

Præcist et år senere spillede den nu 30-årige midterforsvarer med i hele kampen, da Brøndby søndag vandt 2-0 ude over FC Nordsjælland i Alka Superligaen.

Daniel Agger har haft et spændende år i Brøndby, som han forlod i januar 2006 for altså at vende tilbage efter otte et halvt år i Liverpool.

- Der er næsten aldrig noget, der går som forventet eller planlagt. Men det har været lærerigt på mange måder.

- Vi har noget at arbejde på i Brøndby. Vi har haft vores udfordringer, men nogle gange er det sjovt med udfordringer. Og det har der været i Brøndby, siger han.

Efter en svær sæsonstart med tre nederlag i træk er Brøndby på rette vej.

2-0-sejren over FC Nordsjælland var den tredje sejr på stribe i ligaen, så Brøndby indtager fjerdepladsen med ti point for syv kampe.

Der er dog blot tre point ned til tredjesidstepladsen, som indtages af netop FC Nordsjælland.

- Man kan se, at Superligaen er tæt. Det er marginaler, der afgør, om det går den ene eller den anden vej, siger Daniel Agger.

Netop marginalerne var på Brøndbys side i kampen mod FC Nordsjælland i Farum.

Gæsterne blev fejlagtigt tildelt et straffespark, da angriberen Ronnie Schwartz blev fældet lidt uden for FC Nordsjællands straffesparksfelt.

Brøndby blev nummer tre i sidste sæson i Superligaen, også selvom holdet i perioder måtte undvære Daniel Agger på grund af skader.

Målsætningen er også at slutte blandt de tre bedste i denne sæson, og Agger tror på det.

- Det bliver hårdt og tæt. Men hvis vi præsterer i top i størstedelen af sæsonen, så tror jeg godt, at vi kan nå derhen, siger Brøndby-anføreren.

/ritzau/

Dagens Gossip