Agger og Barcelona var enige - træner sagde nej

Men sidste sommer var han alligevel meget tæt på at forlade sin hjerteklub. Ifølge spanske El Mundo Deportivo var Agger, Liverpool og Barcelona-ledelsen faktisk enige om et skifte, alle detaljerne var på plads. Men så satte Guardiolas afløser i cheftræner-sædet bremserne i. Han ville ikke have, at Agger skulle komme til Barcelona og stoppe talentet Marc Bartra i dennes udvikling, så derfor faldt den store transfer alligevel til jorden i sidste øjeblik.

Bartra har dog ikke fået mange chancer hos Barcalona i denne sæson. I alt er det blevet til 16 kampe, heraf 8 i La Liga, 2 i Copa del Rey og 6 optrædener i Champions League.

Der er igen i denne sommer nye rygter om Agger. Han sættes stadig i forbindelse med et skifte til Barcelona, men mon han er parat til at overveje det igen efter at være blevet forsmået af Vilanova sidste år.

Tidligere på måneden fastslog den danske forsvarer, at han bliver i Liverpool.

- Jeg har tre år tilbage af min kontrakt, og jeg har tænkt mig at opfylde den. Der er altid rygter, men hvem er det, der skaber dem? Jeg ved det ikke. Det er ikke dårligt at blive sat i forbindelse med topklubber, men man skal fjerne 70 procent af spekulationerne, før man når ind til sandheden, sagde han ifølge Daily Express.

Udover Barcelona-rygterne skulle den nytiltrådte Napoli-træner Rafael Benitez, som tidligere var manager for Agger i Liverpool, også have danskeren højt oppe på sin liste over spillere, som han gerne vil hente inden næste sæson.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip