Agger og Liverpool spillede 0-0 mod bundhold

Liverpool vadede i chancer, men kunne ikke passere Alex McCarthy i Reading-målet. Og så glippede Merseyside-klubben muligheden for at komme á point med bysbørnene Everton på Premier Leagues sjetteplads.

Reading havde ligeledes fine muligheder og styrede det meste af anden halvleg i det underholdende opgør, men et drøn fra Steven Gerrard fem minutter før tid var lige ved at sende sejren til Liverpool.

Daniel Agger spillede hele kampen i midterforsvaret hos Liverpool og var i første halvleg tæt på at lægge op til en scoring, da han flot dirigerede en hjørnesparksbold ned for fødderne af Daniel Sturridge, hvis nærgående forsøg blev blokeret.

Den danske landsholdsanfører var dog også ved at blive et rigtigt dyrt bekendtskab for Liverpool. Efter lige over en times spil afleverede Reading i dybden, hvor Daniel Agger appellerede for offside på Pavel Pogrebnyak.

Dét var der langt fra, og Daniel Agger glemte at følge sin mand, Readings Noel Hunt, der tæt foran mål måtte se sin afslutning pareret af Pepe Reina.

Med det målløse resultat ligger Liverpool stadig placeret på en langt fra tilfredsstillende syvendeplads i Premier League.

Brendan Rodgers er fortsat i gang med at indføre en ny, boldbesiddende spillestil, men Liverpool kan blive mødt af alvorlige problemer, hvis topscoreren Luis Suárez, én af årets bedste spillere i England, forlader klubben til sommer.I London leverede Arsenal et vildt comeback, da holdet vendte 0-1 til 3-1 i opgørets sidste ti minutter mod Norwich hjemme på Emirates Stadium.

Et nederlag ville da næsten heller ikke have været til at bære for Arsenal, der med sejren mod Norwich nu rykker forbi rivalerne fra Tottenham og op på fjerdepladsen i Premier League.

Dermed har Arsenal for alvor sat Tottenham under pres i de to klubbers indædte kamp om kvalifikation til næste års Champions League, som en fjerdeplads giver adgang til. 

Det så ellers længe sort ud for hjemmeholdet, da Norwich' Michael Turner bragte gæsterne foran efter 57 minutters spil.

Og på trods af flere gode chancer til Arsenal ville bolden ikke i mål, hvilket så ud til at frustrere flere af hjemmeholdets profiler.

Men så rundede stadion-uret 85 minutter, og så kunne spanske Michael Arteta endelig udligne på et straffespark.

Tre minutter efter scorede Norwich' Sebastien Bassong selvmål til 2-1, mens Lukas Podolski lukkede i tillægstiden til 3-1.

 

 

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip