Agger om Norge-kamp: Det manglede vi i VM-kvalen

Skrevet af admin

16/11/2013

Dagens topnyheder

Havde Danmark præsteret flere landskampe som fredagens 2-1-sejr over Norge, så havde VM i Brasilien måske ikke glippet.

Det er konklusionen fra den danske landsholdsanfører Daniel Agger, som erkender, at spillet ikke var prangende mod Norge, men resultatet var derimod mere end godkendt.

- Det er selvfølgelig ikke den måde, vi vil spille på. Men havde vi for eksempel gjort det i VM-kvalifikationen, så havde vi også fået flere point, siger Daniel Agger.

Danmark endte på andenpladsen i VM-kvalifikationen, men det var ikke nok til at skulle spille play off-kampe om at komme til VM. Nu venter i stedet en periode med flere testkampe.

Agger ser dog stadig lyst på fremtiden på det danske landshold, selv om holdet missede næste års slutrunde.

- Jeg synes, at vi viste lovende takter. Det er et ungt hold, vi har med at gøre, og det handler om at få noget stabilitet ind.

- Og det er en kvalitet i sig selv, at vi kan vinde fodboldkampe som den mod Norge. Når man ikke rammer dagen, og når det ikke kører skide godt med pasningsspillet, så er det en kvalitet at vinde, mener Agger.

- Det er selvfølgelig positivt at vinde sådan en kamp. Dermed ikke sagt, at det kan vi gøre hver gang. For det kan ikke lade sig gøre. Så taber man flere fodboldkampe, end man vinder.

- Men en gang i mellem, når man har brug for et resultat, så er det vigtigt at vinde sådan nogle kampe, fastslår Liverpool-spilleren.

Den næste testkamp for Danmark bliver mod England på Wembley i London til marts.

/ritzau/