Agger reddet fra sorteper-rolle af ny Liverpool-keeper

Det danske landshold måtte i onsdags undvære Daniel Agger i testkampen mod Polen på grund af en skade, men i lørdagens åbningskamp i Premier League på Anfield Road mod Stoke var danskeren på plads i Liverpools midterforsvar fra start.

Det blev dog langt hen ad vejen en relativ rolig dag på kontoret for Agger og hans forsvars-kollegaer, for det meste af kampen foregik spillet på gæsternes banehalvdel.

Ikke at Stokes angribere var ufarlige, når de angreb. Det var bare ikke så tit, de kom i nærheden af Simon Mignolets mål i Liverpools forsvars-ende.

Så var der anderledes travlhed hos Stokes målmand Asmir Begovic, der viste, hvorfor danske Thomas Sørensen har oplevet så mange timer på bænken de senere sæsoner. Bosnieren var et her, dér og alle vegne, når Liverpools angrebsmaskine rullede frem.

Én gang gik det dog galt, da Daniel Sturridge i 37. minut fra kanten af feltet fyrede et hårdt og fladt skud af, der gik mellem benene på Robert Huth, så Begovic for sent opdagede faren og måtte se bolden gå i mål uden for sin målmandshandskes rækkevidde.

Herefter mosede Liverpool på for at lukke kampen, og chancerne var mange. Men Daniel Agger mente åbenbart, at der var behov for lidt spænding, så blot tre minutter før tid satte han klodset hånden på bolden ved et indlæg og udløste et dumt straffespark til Stoke.

Men en sort dansk dag for Agger blev afværget, da målmand Simon Mignolet fik lov til at vise sit værd og trak en fornem redning ud af ærmet på Jon Walters skud fra 11-meter pletten og sikrede den trods alt fortjente åbningssejr til Liverpool set over 90 livlige minutter på Anfield.

 

 

 

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip