Agger-selvmål koster Liverpool dyrt i testkamp

24/07/2014

Daniel Agger kom ufrivilligt til at spille en afgørende rolle, da Liverpool sent torsdag tabte til Roma i klubbens første træningskamp på USA-turnéen.

I kampens sidste minut blev Daniel Agger ramt af et forsøg fra Romas Marco Boriello. Bolden røg i mål, og italienerne vandt kampen 1-0 på den legendariske Fenway Park, hvor baseballholdet Boston Red Sox normalt har hjemmebane.

Kampen blev dyr for Liverpool, som tidligt i kampen mistede angriberen Fabio Borini. Han udgik med en skulderskade.

I en anden kamp i træningsturneringen Chevrolet Cup bankede Manchester United Los Angeles Galaxy med 7-0 på Rose Bowl i Pasadena i Californien.

Mere end 86.000 tilskuere så testkampen med to scoringer af Wayne Rooney i de sidste minutter af første halvleg, så United gik til pause med føring på 3-0. Danny Welbeck havde bragt englænderne foran 1-0 efter 13 minutter.

Reece James og Ashley Young scorede hver to mål i anden halvleg.

Uniteds danske målmand Anders Lindegaard er med på turen til USA, men det var den sædvanlige førstemålmand David De Gea, som Uniteds nye manager Louis van Gaal havde valgt til sin første kamp med United.

I andre testkampe i Nordamerika vandt Tottenham 3-2 over Toronto, Manchester City slog Kansas City 4-1, Aston Villa vandt 2-0 over Dallas. Den danske landsholdsspiller Jores Okore var tilbage i startopstillingen efter sin lange skadespause, der varede en stor del af sidste sæson.