Agger tilbage i bittert Liverpool-nederlag

Liverpool i endnu et pointtab efter Premier League drømmestart.Med den karantæneramte Luis Suarez trippende på tribunen og udsigt til et snarligt comeback, måtte både den kontroversielle uruguayaner og det trofaste hjemmepublikum konstatere, at de rødblusede fra Beatles-byen er sårbare overfor skader, da det hjemme mod Southampton blev til nederlag på 0-1.

Ganske vist var Daniel Agger tilbage i de bageste rækker. Men det var længere fremme på banen, Liverpool havde problemer med at skabe muligheder overfor et udehold, som både var godt organiseret og aldrig forfaldt til paniske afspilningsmuligheder, når man generobrede bolden.

På den baggrund kunne Liverpool godt have brugt den skadede midtbanestrateg Philippe Coutinhos kvaliteter, eftersom Steven Gerrard havde en af de dage, hvor alderen trykker og 636 klubkampe efterhånden har sat sine spor i bevægeapparatet.

Southampton gik ind til mødet med Premier Leagues tophold i bevidstheden om, at man har vundet fire ud af de seneste seks opgør.

Den selvrespekt skinnede igennem i en kamp, hvor Liverpool nok havde bolden mest, men hvor gæsterne var klart mere direkte, beslutsomme og målsøgende, så snart de ramte sidste tredjedel af banen.

Det vanlige pres, der møder de fleste udehold på Anfield, stressede ikke et Southampton hold, som gradvist tog pynten af Liverpools spillere. Alt imens stemningen på stadion sænkede sig til nulpunktet og hjemmeholdets spillere forunderligt nok så ud, som om de var ved at miste interessen for at vende udviklingen.

Southampton kunne og burde have lukket opgøret, hvis ikke Liverpools belgiske målmand Simon Mignolet havde disket op med en tripleredning godt tyve minutter efter pausen.

I den anden ende var Daniel Sturridge stort set ene om at vise vilje og målfarlighed. Og det stod klart, at Liverpool mangler offensive facetter og alternativer på bænken. Med eller uden Luis Suarez.

Daniel Agger optrådte med karakteristisk autoritet til trods for skønhedsfejl. Men den danske landsholdsprofil formåede ikke ene mand at løfte et hold, som indtil mødet med Southampton stod som ubesejret i Premier League i denne sæson.

Efter at have åbnet sæsonen med tre marginale sejre, har Liverpool og Agger haft en uge, hvor det først blev 2-2 mod Michael Laudrup og Swansea i Wales, inden Southampton sænkede traditionsklubben.

Kuriøst nok tabte Liverpool sidste gang tilbage i marts måned i Premier League, da man ude mødte Southampton. Men i nederlagets stund stod det også klart, at Luis Suarez bliver en kærkommen mand at få tilbage i front efter de rekordlange karantæne på 10 kampe, stjerneangriberen fik i sidste sæson fik efter en kannibalistisk bideseance.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip