Agger: Titelkamp er lagt i baggrunden for en stund

Liverpool og Daniel Agger kæmper i øjeblikket med om det engelske mesterskab. Så Danmarks testkamp mod England på onsdag kunne være et forstyrrende element.

For Agger er prioriteringen dog ret simpel, for han tager - som så ofte hørt i sportens verden - en kamp ad gangen.

- Vi tager en ting ad gangen. Det er den eneste måde, du kan klare det på. Det er at være fokuseret på de ting, der står foran dig.

- Og nu er det en landskamp mod England, og så er det andet lagt lidt i baggrunden, siger Agger.

Den danske landsholdsanfører kigger rundt på tilskuerrækkerne på Wembley, som de danske spillere trænede på mandag aften - de fleste for første gang.

- Selvfølgelig glæder jeg mig. Det her stadion er et fantastisk sted at spille. Det findes ikke meget bedre, mener han.

Kampen er dog i sig selv en ringe trøstpræmie i forhold til den mislykkede VM-kvalifikation til sommerens slutrunde i Brasilien.

- Det kan vi ikke bruge til så meget. Men vi har gode og dårlige minder mod England, og forhåbentlig bliver det gode minder denne gang.

- Jeg tror, at det er noget, alle spillerne ser frem til. Det er ikke så tit, man får chancen for at spille på Wembley, fastslår Agger.

Efter en periode med svingende spilletid for Liverpool og en langvarig skade, så er Agger igen ved at komme i optimal kampform, men han mener ikke, at han har fået masser af kamptræning endnu.

- Masser og masser. Det ved jeg nu ikke. Jeg var ude i seks uger i januar og starten af februar, men det går godt, lyder det forsigtigt fra Agger.

/ritzau/

Dagens Gossip