Agger: Vi har stadigvæk selvtillid før playoff

Det danske landshold har ikke vundet sine fire sidste kampe, lige som en EM-billet er gledet ud af hænderne.

De kedelige efterårsresultater har dog ikke tappet holdet for selvtillid inden to playoff-kampe i november, siger anfører Daniel Agger.

- Jeg synes ikke, vi mangler selvtillid. Vi har spillet nogle svære kampe, og vi har ikke fået de point, som vi gerne ville, men jeg synes også, at vi har fortjent at få mere med herfra - for eksempel kampen mod Albanien i Parken (0-0, red.).

- Det er små marginaler, som nogle gange er på vores side, og nogle gange ikke er. Vi ligger, som vi har redt, og vi må se at komme ud af det, vi er endt i, siger Daniel Agger om udsigten til nu at skulle spille playoff om EM-deltagelse.

Første og eneste mulighed for Danmark for at spille sig i form til de to playoff-kampe kom søndag aften, hvor Danmark mødte Frankrig. Danmark tabte 1-2 efter en dårlig start, hvor franskmændene scorede to gange i kampens første seks minutter.

Daniel Agger er glad for, at Frankrig skruede lidt ned for blusset, så det ikke endte med en øretæve.

- Jeg kan ikke svare på, hvorfor vi kommer sådan ud til kampen. Jeg var lidt nervøs for, at Frankrig ville holde det niveau, som de viste de første fem minutter, det var voldsomt.

- Alt, de rørte ved, ramte deres egne, og alle små detaljer lykkedes for dem. Så det var godt, det ikke fortsatte sådan. Det er svært at vurdere, hvor meget der er deres fortjeneste, og hvor meget vi var dårlige.

- Men når man kommer bagud 2-0 i sådan en kamp, så er det okay kun at tabe 1-2. Jeg synes, vi spillede os op, siger Daniel Agger.

I kampens overtid kunne han se Erik Sviatchenko score kampens sidste mål. På det tidspunkt var Daniel Agger selv blevet skiftet ud til fordel for Jannik Vestergaard.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip