Agger vil ikke lave en Suarez

Spanske, engelske og danske medier har i høj grad fokus på den seriøse Barcelona-interesse for den danske forsvarer. Han kædes sammen med en af verdens største klubber, og samtidig er han netop udnævnt til viceanfører i Liverpool.

Mens Agger har forholdt sig fuldstændig tavs i hele forløbet, valgte hans agent, Per Steffensen, i går at tage bladet fra munden men udelukkende for at bekræfte buddet på 127 mio. kr.

Et skrækeksempel på, hvor galt det kan gå med at presse på for et salg, er Aggers holdkammerat Luis Suarez, der er kommet i skammekrogen hos manager Brendan Rodgers, fordi han offentligt har ytret, at han vil skifte til Arsenal, der har budt flere gange på angriberen.

Men Agger vælger den helt rigtige tilgang til Barca-interessen, vurderer den engelske korrespondent på spansk fodbold Sid Lowe.

- Agger gør det helt rigtige. Han skal ikke ud og lave en ny Suarez. Han er utrolig populær blandt fansene, og hvis han bliver i klubben, bevarer han den status. Agger er kun interesseret i at forlade Liverpool, hvis det bliver i god ro og orden, men jeg er sikker på, at hans agent nok skal presse ledelsen internt, siger Sid Lowe, der er blandt de mest anerkendte eksperter i spansk fodbold.

Daniel Agger slipper også i første omgang for at forholde sig til Barcelona-interessen, da han ikke er med landsholdet i disse dage grundet en mindre knæskade.

Agger har også holdt lav profil på Twitter, som han ellers har benyttet flittigt tidligere. Agger er klar over, at hvert et ord om sagen vil blive vendt og drejet af internationale medier. På samme måde blev Aggers agent, Per Steffensens, bekræftelse på Barca-buddet også opfattet som en åbner for et Barca-skifte.

Per Steffensen afviser over for BT, at han har gjort andet end blot at bekræfte buddet.

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip