Aggers manager straffes med stor bøde for dommer-kritik

Liverpools manager, Brendan Rodgers, må sluge en bøde på næsten 75.000 kroner for at have udtalt sig kritisk om en dommer.

Det er konklusionen på den disciplinærsag, som det engelske fodboldforbund har kørt mod den nordirske manager.

Brendan Rodgers såede tvivl om dommer Lee Masons neutralitet, da Liverpool den 26. december tabte med 1-2 til Manchester City. Lee Mason kommer fra Bolton, der ligger godt 15 kilometer nordvest for Manchester.

- Forhåbentligt får vi ikke en dommer fra Manchester-området i fremtidige kampe mellem Liverpool og Manchester-klubber, sagde Rodgers ifølge BBC.

Den kommentar kostede Liverpool-manageren en officiel tiltale fra FA. På fodboldforbundets hjemmeside den 3. januar stod der således:

- Påstanden er, at Brendan Rodgers' kommentarer satte spørgsmålstegn ved kampdommerens integritet, og/eller antydede, at kampdommeren var forudindtaget, og eller satte sporten i miskredit, og/eller ikke formåede at handle i spillets interesse.

Rodgers var frustreret over, at Lee Mason ved stillingen 0-0 fejlagtigt underkendte et Liverpool-mål for offside. Og manageren mente desuden, at Liverpools Luis Suarez blev snydt for et straffespark senere i kampen.

/ritzau/

Dagens Gossip