Aggressiv Wozniacki spiller sig sikkert i semifinale

Den danske tennisspiller Caroline Wozniacki har indtil videre ikke imponeret på de amerikanske tennisbaner i denne sæson.

Men med kun få dage til årets sidste grand slam-turnering, US Open i New York, ser Woznicaki ud til at have fundet frem til noget af det spil, der sidste år bragte hende helt frem til finalen ved US Open.

Ved WTA-turneringen Connecticut Open i New Haven vandt hun natten til fredag dansk tid uden problemer over franskmanden Caroline Garcia i to sæt.

Sætcifrene 6-3, 6-0 vidner om en kamp, som danskeren dominerede fra start til slut.

- I går var jeg næsten helt ude af turneringen, da jeg var nede med tre matchbolde. I dag er jeg videre, og det er jeg glad for, sagde Wozcniacki umiddelbart efter kvartfinalesejren.

Den 25-årige dansker spillede særdeles aggressivt mod Garcia, der er nummer 36 på verdensranglisten. Gode førsteserver blev i mange tilfælde fulgt op med vinderslag alt imens franskmanden lavede flere og flere fejl.

Særligt i andet sæt viste Wozniacki gode takter, og hun løb som sædvanligt efter alle bolde, hvilket så ud til at gøre Caroline Garcia usikker.

Og Wozniacki understregede efter kampen, at hun ikke er kommet sovende til sin gode løbeform.

- Jeg elsker at løbe, og siden maratonløbet sidste år (New York Marathon, red.) har jeg forsøgt at holde formen ved lige. At løbe renser mit hoved for tanker, og at være hurtig på banen er en stor del af mit spil, sagde Wozniacki, der efter kampen afslørede, at hun var blevet vækket af dopingkontrollen klokken seks torsdag morgen.

I semifinalen møder hun tjekken Petra Kvitova, der er forsvarende mester i turneringen. Den anden semifinale bliver et opgør mellem Lucie Safarova og Lesia Tsurenko.

US Open begynder på mandag.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip