Agüero-hattrick og rødt kort i Chelsea-ydmygelse

16/04/2016

Et opgør mellem Chelsea og Manchester City i sjettesidste spillerunde i Premier League lignede inden sæsonen en kamp om det engelske mesterskab.

Men sådan blev det ikke. Lørdag aften tabte Chelsea for 11. gang i sæsonen, da City vandt 3-0 på Stamford Bridge.

Bødlen i London blev Citys stjerneangriber Sergio Agüero, som scorede alle tre mål i kampen.

Efter lidt over en halv time modtog argentineren bolden fra Kevin De Bruyne og hamrede 1-0-målet ind fra kanten af feltet.

Ti minutter inde i anden halvleg var Samir Nasri oplægger, da Agüero fordoblede føringen med en klinisk afslutning.

Ydmygelsen skulle blive endnu større for Chelsea, da hjemmeholdets keeper Thibaut Courtois begik straffe og fik rødt kort for at nedlægge Fernandinho efter 79 minutter.

Asmir Begovic kom ind på mål i stedet for, og han kunne ikke forhindre Agüero i at score sit tredje mål i kampen og 21. ligamål i sæsonen.

City rykker med sejren forbi Arsenal på tredjepladsen og skaber atter lidt luft til Manchester United på femtepladsen i kampen om placeringerne i top-fire og Champions League-pladserne.