Ahmed Akkari stiller op til debat i Gellerupparken

De var under politibeskyttelse og med ubehagelig tilråb fra hætteklædte unge, at den tidligere islamiske prædikant Ahmed Akkari gennemførte et debatmøde  Vollsmose. Men det stopper ikke Akkari, som den 29. oktober vil fortsætte debatten i Gellerupparken, hvor han sammen med folketingskandidaten Christian Rabjerg Madsen (S) inviterer til debat i Globus1.

- Debatten om, hvordan vi i fællesskab bedst bekæmper islamisme og ekstremisme, skal tages lige der, hvor formørkede radikale imamer forsøger at hverve unge mænd til deres ekstremistiske netværk. Det er de almindelige muslimer, der betaler den højeste pris for islamisternes forsøg på at udøve social kontrol i landets udsatte boligområder, derfor tager vi bl.a. debatten i Gellerup, hvor vi ved, at der bor mange almindelige muslimer, udtaler Christian Rabjerg Madsen i en pressemeddelelse.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Begge debattører var tydeligvis påvirket efter mødet i Vollsmose den 30. september, hvor 30 unge var mødt op udelukkende for at chikanere og råb efter Akmed Akkari. To personer endte med at blive anholdt af politiet, som var mødt talstærkt op.

LÆS OGSÅ: Se billederne: To anholdt under Akkari-møde i Vollsmose

- Oplevelsen i Vollsmose viser, at der er en hård kerne, som tror, at man kan skræmme og undertrykke den demokratiske debat med trusler. Til dem er der kun at sige, at demokratiet lever i hele Danmark, lyder det fra Christian Rabjerg Madsen som er folketingskandidat for socialdemokraterne i Kolding.

Mødet i Globus1 i Gellerup begynder klokken 20. Der er plads til cirka 100 deltagere, og pladserne fordeles efter ’først til mølle’-princippet.

Dagens Gossip