Ajax åbner døren for Eriksen-skifte

Ajax Amsterdam har nu åbnet for at lade danskeren forlade den hollandske traditionsklub og skifte til Premier League og Liverpool FC.

- Det er op til Christian, hvad han vil nu. Hvis han føler for Liverpool, så er det sådan. Personligt ønsker jeg, at han bliver hos os et par år endnu, siger hollændernes træner Frank de Boer ifølge Sky Sports.

- Jeg erkender også, at der er så massiv interesse i spilleren, så det er svært at stille noget op, og hvis han vil tage et nyt skridt i sin karriere, så kan jeg ikke bebrejde ham, siger Frank de Boer til det engelske sportsmedie.

Flere engelske aviser mener at vide Liverpool forsøger sig med en pakkeløsning og vil smide 190 millioner kroner for Christian Eriksen og hans belgiske holdkammerat Toby Alderweireld. Heraf skal de 130 millioner kroner være for danskeren alene, hvilket vil gøre ham til den dyreste danske fodboldspiller nogensinde.

Også italienske Roma menes stadig at være inde i billedet. Det er dog tvivlsomt, om romerne kan betale de beløb som de engelske aviser melder om med mindre de sælger Daniele de Rossi til Chelsea.

Christian Eriksens agent Martin Schoots sagde forleden til BT at:

- Vi er stadig i dialog med bestemte klubber. Og sådan vil det altid være med en spiller som Christian. På nuværende tidspunkt er det svært at sige, om denne kontakt kan resultere i en transfer, så det vil vi ikke spekulere i nu.

Pengene til købet af den danske landsholdsspiller kan muligvis komme fra et salg af den kontroversielle angriber Luis Suarez. Landsholdsspilleren fra Uruguay skjuler i hvert fald ikke sine ambitioner om at prøve noget nyt og drømme om et klubskifte.

- Det er hårdt at spille i Premier League hver uge og ikke have en chance for at vinde den. Ens moral lider skade, når vi ikke spiller Champions League.

Arsenal, Real Madrid og Chelsea menes inde i billedet og prisen sjusses til at være anstændige 450 millioner kroner.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip