Ajax afværger nederlag til Bjellands Twente

20/10/2013

Ajax Amsterdam holder sig med fremme i topstriden i Æresdivisionen, efter at mestrene lørdag fik afværget et nederlag til Twente.

Med en scoring 10 minutter før slutfløjt sikrede Kolbeinn Sigthorsson Ajax 1-1 efter en brøler af Andreas Bjelland i Twentes forsvar.

Den danske midterforsvarer fik afleveret skidt til sin målmand, og så kunne Sigthorsson komme imellem og udligne for gæsterne.

Kampen var en rigtig danskerduel, da gæsterne fra Amsterdam havde tre danskere i startopstillingen i form af Viktor Fischer, Lucas Andersen og Nicolai Boilesen.

Med 20 minutter tilbage af opgøret kom også Lasse Schöne på banen for gæsterne, der lod Christian Poulsen blive på bænken i hele affæren.

Twente så længe ud til at skulle udbygge holdets føring i toppen af rækken, da Luc Castaignos midtvejs i første halvleg bragte hjemmeholdet foran med 1-0.

Kolbeinn Sigthorsson udligning betyder, at der fortsat er et enkelt point mellem de to hold.

PSV Eindhoven kan dog gå forbi Twente søndag, når holdet skal på besøg hos Groningen.

Twente topper ligaen med 19 point, mens PSV og Ajax har 18 point - PSV dog for en kamp færre.