Ajax taber point i Utrecht

02/02/2014

I Ajax er spillerne næppe tilfredse med kun at få et enkelt point ud af en kamp mod et af midterholdene i den hollandske fodboldliga.

Men anderledes kunne det ikke være søndag eftermiddag, hvor holdet kun fik 1-1 ude mod Utrecht.

Ajax kom ellers foran efter 25 minutter med en scoring af Daley Blind. Men bare otte minutter senere udlignede hjemmeholdets Steve De Ridder til 1-1.

Ajax havde tre danskere med i hele kampen. Lasse Schöne og Victor Fischer spillede begge hele kampen, mens Nicolai Boilesen, som også var i startopstillingen, blev taget ud efter 50 minutter til fordel for Christian Poulsen.

Andreas Bjelland spillede hele kampen for FC Twente, som hjemme vandt med 3-1 over Cambuur. Gæsterne kom ellers foran på straffesparksmål scoret af Ramon Leeuwin midtvejs i første halvleg, men tre Twente-scoringer i anden halvleg vendte kampen.

Luc Castaignos, Shadrach Eghan og svenskeren Rasmus Bengtsson stod bag Twentes tre scoringer.

Landsholdsmålmand Stephan Andersen var som ventet ikke nået med i truppen, da Go Ahead Eagles søndag eftermiddag skulle møde en anden danskerklub NEC Nijmegen.

Søren Rieks og Kevin Conboy var til gengæld på banen i hele kampen for hjemmeholdet.

Kampen endte 1-1. Nijmegens tredje dansker, nyindkøbte Lasse Nielsen fra AaB, sad på bænken i hele kampen.

Trods pointtabet er Ajax stadig nummer et i Æresdivisionen med 44 point for 21 kampe. Vitesse har to point færre, også for 21 kampe. Twente er nummer tre.