Ajax-træner forsvarer udskældt Poulsen

Christian Poulsen har aldrig været en publikums- eller mediefavorit. Den danske midtbanespillers til tider destruktive spilletid har ofte gjort, at han har stået forrest, når der bliver uddelt kritik. Og nu er den så gal igen.

Denne gang er det hollandske medier, der sår tvivl, om danskerens hører til i Ajax' startopstilling. Christian Poulsen er kun startet inde i én ud af Ajax' sidste tre kampe i Æresdivisionen. Men nu understreger træneren i den hollandske storklub, Frank de Boer, at den danske midtbanedynamo har en sikker plads i startopstillingen: 

- Christian Poulsen er mit førstevalg. Han tager et drive med på banen, og det har vi savnet i de sidste par uger. Han er meget vigtig, siger de Boer til voetbalprimeur.nl

Christian Poulsen selv erkender dog, at han har været for svingende i sine præstationer. Han har især givet for mange bolde væk:

- Jeg har været nødt til at finde min rytme. I sidste sæson gik meget af spillet gennem Christian Eriksen. Det har vi ikke kunnet i år. Derudover har vi en helt ny defensiv midterakse. Det har krævet tilvænning fra min side.

- Vi er nødt til at arbejde hårdere, når vi er på bolden, men vi er på rette vej. Jeg håber, vi ramte bunden mod PSV, og at det kun vil blive bedre herfra, siger Christian Poulsen og hentyder til 0-4 nederlaget til konkurrenterne fra Eindhoven for to uger siden.

Ud over Christian Poulsen råder Ajax også over danskerne Lasse Schöne, Viktor Fischer, Nicolai Boilesen og Lucas Andersen.

Dagens Gossip