Akutbilen i Skive bliver bedre bemandet

Når akutbilen i Skive rykker ud til akut syge eller tilskadekomne, vil det fra 1. april altid være med en paramediciner og en anæstesisygeplejerske - uanset tidspunkt på døgnet. Tidligere har anæstesisygeplejersken kun været med på udrykninger på hverdage i dagtimerne.

Opgraderingen er blevet mulig, fordi regionsrådet afsatte penge til formålet under budgetforliget for 2013. Den bedre bemanding skal øge sikkerhed og tryghed for befolkningen i det geografisk store område, som Skive Kommune dækker - fra Fur i nord, ned over Salling, syd om Skive og østpå til Virksund.

Nyt hold
Anæstesisygeplejerskerne, der er med i akutbilen i Skive, kommer fra Anæstesi- og Operationsafdelingen på Regionshospitalet Viborg. 18 anæstesisygeplejersker er med på det hold, der ind imellem tager en vagt i akutbilen.

1. april 2013 bliver også speciel på en anden måde. Fra denne dato går Responce nemlig ind i ordningen med bil og paramedicinere i stedet for Falck. Alle paramedicinere og mange anæstesisygeplejersker er dermed nye på akutbil-holdet.

- Vi er glade for den politiske beslutning om at udvide ordningens dækning med anæstesisygeplejersker. Paramedicinere og anæstesisygeplejersker supplerer hinanden godt med deres forskellige uddannelser og kompetencer i behandlingen af akut syge og tilskadekomne. Vi ser frem til at få et godt samarbejde med Responces paramedicinere, siger oversygeplejerske Kim Wierenfeldt Jacobsen, Anæstesi- og Operationsafdelingen på Regionshospitalet Viborg.
 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip