Alarmopkald: Liderlig bedstemor tigger betjent om sex

En kvinde fra Florida tastede 911 to gange forleden aften og lokkede begge gange betjente hjem til sig. Men det var ikke, fordi kvinden var i fare - tvært imod - hun var bare yderst trængende. Det skriver nydailynews.com.

58-årige Maria Montenez-Colons forsøg på at komme i bukserne på en politimand fejlede fælt fredag aften. Det endte med en anholdelse og en sigtelse for misbrug af alarmopkald.

LÆS OGSÅ: Ødelægger show: Komiker-Geo stalket af sin far

Første gang Maria ringede 911, fortalte hun, at hun havde en tvist med sin søn om en bil. Men da betjentene dukkede op, var sagen en anden. Kvinden var fuld og liderlig.

- Jeg er ikke blevet penetreret i mange år, jamrede den 58-årige kvinde og gjorde alverdens tilnærmelser mod den ene betjent, ifølge nydailynews.com.  

- Du er så sexet - er du gift?, forsatte kvinden med at charmere betjenten, som gjorde opmærksom på, at hendes opførsel var yderst upassende.

LÆS OGSÅ: Rørende øjeblik: Nyfødt baby nægter at slippe sin mor

Og da betjenten ville vide, om han virkelig kunne hjælpe hende med noget, kvitterede den berusede kvinde med kommentaren:

- Du kan kneppe mig, sagde hun og tvang betjentens hånd ned over sit bryst, ifølge nydailynews.com.

Inden betjentene gik, gjorde de det klart for Maria Montenez-Colon, at 911 kun er for seriøse alarmopkald.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Lidt senere på aftenen ringede Maria Montenez-Colon til 911 igen og krævede, at man sendte nogle andre betjente ud, fordi de foregående betjente gjorde hende rasende. 

Den samme betjent, som hun havde gjort tilnærmelser mod, vendte tilbage og spurgte hende, om hun havde glemt, hvad 911-opkald skal bruges til.

- Jeg kan godt huske det. Men hvordan skal jeg ellers få dig til at kneppe mig?, svarede kvinden.

Herefter blev Maria Montenez-Colon lagt i håndjern og anholdt.  

Dagens Gossip