Albaner løsladt trods sigtelse for at krænke kvinder

En dommer i København har fredag valgt at løslade en 33-årig mand fra Albanien, som politiet ellers anklager for ganske alvorlige forbrydelser.

Han er sigtet for to voldtægtsforsøg og for tre tilfælde af blufærdighedskrænkelse. Men beviserne mod ham er tilsyneladende svage.

I den seneste tid har politiet jagtet en eller flere sexkrænkere i hovedstaden. Tidligere har politiet sagt, at 23 kvinder er blevet krænket.

Tre mænd er da også tidligere blevet anholdt og sigtet for flere af forholdene, men det helt store gennembrud synes at udeblive. To af mændene har politiet selv valgt at løslade, og ifølge Ekstra Bladet er også den tredje sat fri.

Det første af de to voldtægtsforsøg, som den 33-årige albaner er sigtet for, fandt ifølge politiet sted 11. oktober i kvindens lejlighed på Nørrebro.

Omkring klokken seks om morgenen skal han sammen med en anden mand have tvunget sig adgang til lejligheden og tildelt hende adskillige knytnæveslag i ansigtet, ligesom de flere gange tog kvælertag på hende.

Voldtægten mislykkedes imidlertid, da kvinden havde held til at flygte.

31. oktober var manden ifølge sigtelsen igen på spil. Denne gang gik det ud over en kvinde på Østerbro, da den 33-årige omkring klokken fem om morgenen fulgte efter hende ind i hendes opgang og op på 5. sal.

Her skubbede han ifølge sigtelsen kvinden ind i entréen, hvor han rev hendes overtøj og bluse af, befølte hende og kyssede hende på brystet og i ansigtet.

Da gerningsmanden var ved at tage sine bukser af, flygtede kvinden ned til underboen.

Den 33-årige nægter sig skyldig og blev løsladt kort før klokken 14.30.

Ikke desto mindre holder anklagemyndigheden fast i hans skyld.

- Vi mente, at der var grundlag for at begære ham varetægtsfængslet, og løsladelsen er nu kæret til Østre Landsret. Vi fortsætter efterforskningen, siger Brian Belling fra Københavns Politi til Ekstra Bladet.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip