Alderdom koster Hollywood-veteran livet

Skrevet af admin

18/07/2014
Det kan være svært at begribe, men døden er nu alligevel en ganske naturlig ting.Dog betyder det ikke, at det er forkert at sørge over et dødsfald. Og mon ikke der er et par af hendes fans, som lige nu er kede af, at den 89-årige skuespillerinde Elaine Stritch ifølge TMZ.com døde torsdag.Mange kender den erfarne amerikaner for hendes rolle som Alec Baldwins mor i komedieserien "30 Rock", men Stritch har en lang og gloværdig karriere bag sig. I hele 70 år har hun således spillet med i diverse film, musicals og Broadway-teaterstykker.Og flere af veteranskuespillerindens utallige roller har også resulteret i prestigefyldte priser. Hun har således vundet både en Tony Award og tre Emmy Awards. Og i 1995 blev hun oven i købet optaget i den amerikanske teaterscenes Hall of Fame.Den afdøde Hollywood-legende nåede at blive 89 år gammel, inden hun torsdag døde af naturlige årsager i sit hjem i Michigan. I flere år havde skuespillerinden lidt af sukkersyge, og hendes helbred blev hele tiden værre og værre.Newspaq

Dagens topnyheder

Det kan være svært at begribe, men døden er nu alligevel en ganske naturlig ting.

Dog betyder det ikke, at det er forkert at sørge over et dødsfald. Og mon ikke der er et par af hendes fans, som lige nu er kede af, at den 89-årige skuespillerinde Elaine Stritch ifølge TMZ.com døde torsdag.

Mange kender den erfarne amerikaner for hendes rolle som Alec Baldwins mor i komedieserien "30 Rock", men Stritch har en lang og gloværdig karriere bag sig. I hele 70 år har hun således spillet med i diverse film, musicals og Broadway-teaterstykker.

Og flere af veteranskuespillerindens utallige roller har også resulteret i prestigefyldte priser. Hun har således vundet både en Tony Award og tre Emmy Awards. Og i 1995 blev hun oven i købet optaget i den amerikanske teaterscenes Hall of Fame.

Den afdøde Hollywood-legende nåede at blive 89 år gammel, inden hun torsdag døde af naturlige årsager i sit hjem i Michigan. I flere år havde skuespillerinden lidt af sukkersyge, og hendes helbred blev hele tiden værre og værre.

Newspaq