Aldi på Nørrebro røvet af gerningsmand med pistol

Skrevet af admin

05/11/2015

Mest læste i dag

En mand er onsdag aften sluppet af sted med et mindre pengebeløb, efter at han begik røveri mod en Aldi-butik på Nørrebro i København.

Der var både ansatte og kunder til stede i supermarkedet, da manden med en pistol truede sig til pengene, oplyser Københavns Politi.

- Klokken 19.50 bliver der begået røveri mod Aldi på Rantzausgade. En gerningsmand tropper op og truer de ansatte med en pistol. Han har fået et mindre pengebeløb med sig fra stedet, siger central efterforskningsleder Youssef Lharraki til Ritzau.

Det var de ansatte i butikken, der slog alarm til politiet efter røveriet.

- To ansatte blev truet med pistolen, som, vi skønner, er ægte. De har det efter omstændighederne godt, men er selvfølgelig rystede. Kunderne, der var i butikken under røveriet, har det også godt efter omstændighederne, siger Youssef Lharraki.

Gerningsmanden beskrives som en ung mand på mellem 18 og 25 år.

- Han bar en sort hættetrøje og sorte træningsbukser. Han talte dansk og var maskeret. Han havde noget for munden, men om det var et halstørklæde eller noget andet, han havde trukket op for ansigtet, er svært at sige, siger den centrale efterforskningsleder.

Manden beskrives som mellem 180 og 185 centimeter høj og spinkel.

Politiet har været på gerningsstedet for at sikre sig spor og videoovervågning.

Røverens flugtvej står dog lidt hen i det uvisse for politiet, men han flygtede til fods og løb i retning mod Åboulevarden, som han krydsede i vestlig retning. Herefter stopper sporet.

Derfor er politiet interesseret i at høre fra folk, der muligvis har set noget.

- Vi vil meget gerne i kontakt med vidner, der måske har set ham før, under eller efter røveriet.

Vidner kan ringe til politiet på 114.

/ritzau/