Aldo Petersen kritiserer tidligere ledelser i Brøndby

Tirsdag faldt den længe ventede aftale på plads mellem Brøndby og Spillerforeningen i feriepengesagen, hvor 94 spillere har penge tilgode.

Aftalen betyder, at Brøndby IF nu indbetaler 29,4 mio. kroner, og på et pressemøde på Brøndby Stadion indrømmede den nye bestyrelsesformand Aldo Petersen, at de tidligere ledelser har håndteret sagen forkert.

- Det er klart, at vi i den nye ledelse har følt, at det var vigtigt at se fremad. Med aftalen får vi løftet en stor image-byrde fra vores skuldre. Regler skal overholdes, og når vi har tabt sagerne - som i dette tilfælde - er det vigtigt, at vi anerkender det, siger Aldo Petersen.

   

Med den nye bestyrelse kom også en stor pose penge, som indtil videre er blevet brugt på spillerindkøb og nu altså også til at betale tidligere spilleres feriepenge og pension. Og det ærgrer Aldo Petersen, at man tidligere ikke har håndteret sagen bedre.

- Man kan være enig eller uenig i afgørelsen, men rettens ord må vi anerkende, og selvfølgelig var håndteringen ikke god nok under den tidligere ledelse, og jeg vil gerne understrege vigtigheden af at overholde reglerne, siger han.

Med det foreløbige sidste punktum sat i sagen håber Aldo Petersen, at klubben kan få rettet op på et klub-image, der har lidt skade af forløbet.

Dagens Gossip