Aldrende boyband giver dansk koncert

Det kan godt være, de ikke er 20 år længere, men medlemmerne i boybandet New Kids On The Block kan stadig få pigerne til at hvine.

Det får de danske fans nu chancen for at bevise. Den 8. maj giver gruppen nemlig koncert på dansk grund, når de besøger Falconer Salen i København.

Koncerten er en del af en Europa-turné. Den begynder i Stockholm den 6. maj og slutter i Glasgow den 1. juni. Koncerterne vil foregå på nogle af de mere intime koncertsteder i Europa.

Gruppen består af brødrene Jordan og Jonathan Knight, Joey McIntyre, Donnie Wahlberg og Danny Wood. New Kids on the Block har solgt 80 millioner album verden over og har domineret æteren med hits så som "You Got It (The Right Stuff)", "Cover Girl", "Step By Step" og "Tonight".

Efter 15 år ude af søgelyset lavede drengene fra Boston en af mest ventede genforeninger nogensinde. I 2008 løftede de officielt sløret for deres tilbagevenden på det amerikanske tv-show "The Today Show".

Deres comeback-album "The Block" debuterede på en 2. plads på US Billboard Top 200, og den opfølgende turné nåede et samlet publikum på 1 million mennesker.

I 2013 udgav de deres sjette studie album 10 der gik ind som nummer 6 på US Billboard 200, og for at markere deres fortsatte succes, modtager New Kids on the Block senere i år den eftertragtede stjerne på Hollywood Walk of Fame, lyder det i en pressemeddelelse.

Newspaq

Dagens Gossip