Alec Baldwin atter i klammeri med fotograf

Der er dog uenighed om, hvem den aggressive part var. De to mænd anklager hinanden.
Episoden fandt sted på åben gade i New York, da Baldwin og hans kone Hilaria var på vej til en restaurant for at få en hurtig bid mad.

De nybagte forældre havde ladet deres fem dage gamle datter Carmen Gabriela blive hjemme hos barnepigen, men fotografen var alligevel interesseret i at gå tæt på parret. Ifølge hjemmesiden TMZ blev manden for pågående, hvilket fik Baldwin til at miste besindelsen, mens fotografen bedyrer sin uskyld: »Jeg videofilmede og stillede spørgsmål, så dybest set passede jeg bare mit arbejde«, siger han til nyhedsbureauet WENN.

Situationen udartede og politiet blev tilkaldt, men sagen er angiveligt allerede henlagt, da ingen af de to kamphaner ønsker den anden sigtet. De indrømmer begge at have skubbet til hinanden.

Det er langt fra første gang, Baldwin kommer i klammeri med de paparazzi, der ofte følger ham overalt. Så sent som i juni blev skuespilleren anklaget for at have stukket en fotograf et par på hovedet.

Den var også gal tilbage i 1995, da Baldwin og hans første kone Kim Basinger kom hjem fra hospitalet med datteren Ireland. Skuespilleren slog ud efter en af de ventende fotografer, gav ham et sæbeøje og blev anholdt. Baldwin blev dog senere frikendt for vold.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip