Alex Ferguson: Nonsens snak om Rooney

Manchester Uniteds stjerneangriber Wayne Rooney var bænket, da det engelske storhold røg ud til Real Madrid i Champions Leagues 1/8-finaler tirsdag aften.

Siden er det eksploderet med rygter og spekulationer om Rooneys snarlige afgang i United.

Men det er slet ikke på tale, siger United-manager Alex Ferguson på fredagens pressemøde. Rooney skal ingen steder, og han er også i klubben i næste sæson, siger Ferguson ifølge klubbens hjemmeside.

- Rooney spiller også for United i næste sæson. Det har du mit ord på. Der er ingen splid mellem mig og Wayne Rooney. Det er nonsens, at vi ikke snakker sammen.

- Han forstod årsagerne til, at han sad på bænken, fuldt ud. Og han kommer til at være involveret i søndagens kamp, fastslår Ferguson.

Søndag tager United mod Chelsea på hjemmebanen Old Trafford i FA Cuppens kvartfinale.

Det er første gang siden 1-2-nederlag til Real Madrid tirsdag aften, at Ferguson snakker offentligt. United-manageren blev nemlig væk fra pressemødet efter det samlede 2-3-nederlag i Champions Leagues 1/8-finale.

Og derfor var fredagens pressekonference på træningsanlægget Carrington meget velbesøgt. Ferguson indledte selv ved at spørge pressen:

- Skal vi tage Wayne Rooney-temaet først? Eller vil I snakke om seriøse ting?

- Det var udelukkende af taktiske årsager, at Rooney ikke spillede fra start mod Real. Og jeg mener, at det var den rigtige beslutning.

- Danny Welbeck er den bedste spiller til at have en dobbeltrolle. Vi skulle kvæle Xabi Alonsos evne til at kontrollere kampen, og det gjorde Danny.

- Det fjernede Alonsos kontrol med kampen, og hans evne til at gå med frem og blive en angribende spiller. Vi tager ikke altid de rigtige beslutninger, men det gjorde vi bestemt i tirsdags, vurderer Ferguson.

Den iltre skotte skulle ifølge BBC have bandlyst reportere fra to aviser fra fredagens pressemøde, fordi aviserne har skrevet ukorrekte ting om Rooney. Og den oplysning bekræftede United-manageren.

- Det er sludder og vrøvl, det som står i aviserne om Rooney. Derfor har jeg bandlyst to aviser, og de kommer ikke tilbage, før de har undskyldt, bekræfter Ferguson.

Ferguson er også stadig oprevet over 1-2-nederlaget til Real Madrid, hvor han efterfølgende gestikulerede og råbte højlydt på vej ind til omklædningsrummet.

Ferguson var stadig sur over den kontroversielle udvisning til Nani, da United var foran 1-0. Det røde kort bidrog stærkt til, at Real Madrid vendte 0-1 til 2-1 i anden halvleg.

- Det er vanskeligt at bevare troen, når sådanne ting sker, men vi er Manchester United og må fortsætte. Det er tredje gang, vi bliver slået ud på grund af dommerfejl i løbet af de seneste år, mener Ferguson.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip