Alex Rasmussen vil tilbage til Riis

Alex Rasmussens resultat som nummer 43 ved onsdagens VM i enkeltstart pynter ikke på cv'et. Men talentet er indiskutablet, og mens cykelrytterens nuværende arbejdsgiver Garmin-Sharp ikke ønsker at forlænge hans kontrakt, forsøger fynboen at komme tilbage til Bjarne Riis og køre for Saxo-Tinkoff.

-  Jeg har prøvet at nævne det for Bjarne, om jeg kunne komme på Saxo-Tinkoff næste år. Ellers må jeg holde alle døre åbne og håbe på at få et hold til næste år, siger Alex Rasmussen til DR. Alex Rasmussen erkender, at det ikke er ham selv, der har ønsket at stoppe samarbejdet med Garmin-Sharp, når kontrakten udløber ved årsskiftet.

- Jeg er superærgerlig, da jeg kun har haft en halv sæson med holdet, men har allerede vundet et løb og gennemført vueltaen, siger han.

Alex Rasmussen kørte for Bjarne Riis og Team Saxo Bank tilbage i sæsonen 2009-2010. Den 29-årige odenseaner har udstået karantæner, efter det i 2011 kom frem, at han havde fejlet tre gange inden for 18 måneder i forhold til at oplyse anti-dopingmyndighederne om sine opholdssteder.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip