Alexandra søgte om lyn-skilsmisse: Jeg kunne ikke stole på min mand

Der blev sat et hurtigt punktum for otte års ægteskab, da grevinde Alexandra sidste år valgte at gå fra reklamemanden Martin Jørgensen.

Det krævede faktisk kun få klik på nettet, før hun var på vej ud af ægteskabet med den 13 år yngre fotograf.

Hun søgte om skilsmisse ved at sende en digital ansøgning til statsforvaltningen, der reagerede hurtigt på henvendelsen fra den 51-årige grevinde.

- Hvis der er en særlig grund til det, så går det hurtigt, siger Alexandra til BT om skilsmissebegæringen.

Bruddet blev bekræftet i en pressemeddelse, hvori der stod, at hun ikke længere havde samme værdier som Martin Jørgen, som hun nåede at være gift med i otte år.

Læs også: Martin er dybt forgældet: Så meget skylder Alexandras eksmand for vild luksus

Til BT forklarer Alexandra, at hun ser sig selv om et godtroende mennesker.

- Jeg stoler på, at når ting bliver sagt, er det sandt. Men når andet er bevist, er der ikke andet at gøre end at rydde op, komme videre og ikke lave de ting i sit liv, man ikke kan associere sig med, siger hun til avisen.

Hun blev gift med Martin Jørgensen den 3. marts 2007 i Øster Egede Kirke på Sydsjælland, og ved at indgå ægteskabet mistede hun sin prinsessetitel, da hun efter vielsen skulle tituleres som Hendes Excellence Grevinde Alexandra Christina af Frederiksborg.

Skilsmissen er ikke det eneste, der hænger som en sky over hovedet på Martin Jørgensen, der sidste år blev taget for spirituskørsel i den luksusbil, som han skylder penge for. 

Den 38-årige mand blev tidligere i år hevet i fogedretten af Santander Consumer Bank, der ville have fingrene i de penge, som han skyldte for sin sorte Mercedes GL 350.

Gælden til banken er bestemt til at være på lidt over 811.000 kroner, men så meget kan han næppe få for bilen, og derfor må han selv hive læderet frem fra baglommen, hvis det lykkes ham at sælge sin luksusbil.

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip