Alexandra svigter kongehuset: Ekspert råder os til at droppe støtten

Debatten raser: Skal Grevinde Alexandra og de kongelige blive ved med at hæve en fed hyre hvert år for deres royale indsats, som i nogle tilfælde er forsvindende lille?

Hvis man spørger kommunikationseksperten Anna Thygesen, så er der mange grunde til, at den danske stat skal stoppe indbetalingerne, de såkaldte årpenge, til den nyskilte grevinde, der for kort tid siden solgte sin kæmpe Hellerup-villa til et svimlende millionbeløb. Det skriver Se og Hør.

Læs også: Alexandra taler ud efter skilsmissen: 'Det har været hårdt’

Det er især de mange projektioner, som Alexandra i de senere år har kvittet - fx Dansk Landsforening for Laryngectomerede, Kniplings-festivalen i Tønder, Alexandra-Skolen i Frederikshavn, Danmarks Radios Pigekor og UNICEF - der får Kommunikationseksperten til at tale for at fjerne de 2,3 millioner årlige kroner fra Prins Joachims ekskone.

– Alexandra signalerer i højere og højere grad, at hun er færdig med kongehuset. Jeg ville anbefale Alexandra at opgive årpengene, siger Thygesen og uddyber:

Læs også: Alexandra vil skabe sig en helt ny karriere

- Hun sender et tvetydigt signal ved, at hun trækker sig. Alex har været protektor for Parkinsonforeningen i 20 år, og det er hermed hendes ældste protektorat. I weekenden slog hun atter på tromme for foreningen.

Ifølge Anna Thygesen er Alexandra gået fra at være en kongelig til at være en kendis med 11 protektioner. Kendisfaktoren er blevet mere udtalt, efter grevinden flere gange inden for de senere år har givet store personlige interviews, hvilket ikke er kutyme for de kongelige.

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip