Allan Simonsen: Jeg blev båret frem

Den tidligere fodboldspiller har haft mere end almindeligt svært ved at sætte fødderne rigtigt på dansegulvet. Og han har da heller ikke lagt skjul på, at nerverne sidder uden på tøjet.

Men fredag aften var det pludselig en temmelig selvsikker Allan Simonsen, der tonede frem i en jive iført Barcelona-outfit og med en fodbold mellem benene.

- Jeg er blevet bearbejdet godt af Sofie. Jeg fik en fodbold med og Barcelona-tøjet på. Det gjorde mig en del roligere. Og så passer Jive bare godt til mig, siger han til Newspaq.

Så vrede er seerne: Allan Simonsen fortsætter i Vild Med Dans

Den selvsikre attitude gik da heller ikke ubemærket hen hos dommerne, der var enige om, at den tidligere fodboldspiller er blevet "100 procent bedre end sidst". Alligevel gav de ham kun syv point.

Selv lægger Allan Simonsen ikke skjul på, at han har svært ved at danse. Men han er så småt ved at komme efter det, mener han.

- Det handler ikke bare om at kunne danse, for så havde jeg aldrig meldt mig til det. Det er underholdning. Men vi er da meget glade for, at dommerne og folk derhjemme kan se, at der sker en udvikling.

Billeder: Kendte ankommer til "Vild med dans"

Den 60-årige eksfodboldspiller har tidligere undskyldt sig med, at nerverne kom i vejen for dansebenene.

Under fredagens liveshow i Odense var det rekordstore publikum paradoksalt nok med til at dæmpe nervøsiteten hos Allan Simonsen.

- Jeg blev båret frem i aftes. Det var fantastisk at danse foran 2500 publikummer. Der er ingen tvivl om, at den gode stemning var med til at løfte mig, siger han og tilføjer, at der fortsat er plads til forbedring.

Rockmusikeren er ude af Vild med dans

Fodboldlegenden skal dog ikke regne med hjælp fra dansepartneren Sofie Kruuse, når han skal arbejde på at tøjle nervøsiteten.

- Han er en meget stædig og tænksom mand. Så jeg blander mig ikke i hans problemer med nerverne. Det får han selv lov til at arbejde med, fastslår Sofie Kruuse.

Se billederne nedenunder...

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder

Newspaq

 

Dagens Gossip