Allan Simonsen på alletiders Bundesliga-hold

Der Tagesspiegel har sat sig for at finde alletiders bedste Bundesligahold i anledningen af Bundesligaens 50-års jubilæum. En ekspertjury - med blandt andre Bayern München-træner Jupp Heynckes - er sat til at udvælge spillerne.

Og juryen har altså nu fundet plads til Allan Simonsen som højre wing på holdet. Simonsen var en af stjernerne i Bundesligaen i 1970erne, hvor han spillede for Borussia Mönchengladbach, og det kulminerede for den elegante dansker, da han i 1977 blev kåret til Europas bedste spiller.

Simonsen blev stemt ind på holdet foran koryfæer som Jürgen Grabowski og Pierre Littbarski - og af aktive spillere måtte Thomas Müller og Arjen Robben se sig distanceret af den lille dansker.

Der Tagesspiegels drømmehold mangler fortsat at få besat to positioner - libero og venstre wing. Morten Olsen er blandt de 11 nominerede til liberopladsen, men det vil være en større sensation, hvis ikke 'Kaiser' Franz Beckenbauer løber med de fleste stemmer på den position.

Her er de ni spillere, som har fået plads på alletiders bedste Bundesligahold indtil nu:

Sepp Maier - Philipp Lahm, Lucio og Paul Breitner - Lothar Matthäus, Günter Netzer og Thomas Hässler - Allan Simonsen og Gerd Müller.

 

 

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip