Allan var tæt på at miste søn i ulykke, der nemt kan undgåes: - Ingen er udødelige, fat det!

Tirsdag aften oplevede Allan Andersen noget, som alle forældre frygter. Hans unge søn var involveret i en alvorlig trafikulykke, der var millimeter fra at koste sønnen og hans kæreste livet...og den kvindelige bilist bag rattet i en modkørende bil.

Til alt held overlevede alle tre parter. Den voldsomme oplevelse, som har sat sig dybt i Allan Andersen, har fået ham til at dele historien på Facebook i håbet om at forhindre lignende ulykker.

Begge de involverede biler er helt smadrede. Foto: Privat.

For tre dage siden valgte Allans søn at lave en tankeløs overhaling, der gik gruelig galt. Den unge mand og hans kæreste bragede ind i en modkørende kvinde. Begge biler blev mast til ukendelighed. Billederne fra ulykken taler deres eget klare sprog.

Læs også: Mor finder 14-årig datter død i badekarret: Det kunne være sket for alle 

Sådan så forsæderne ud efter uykken med Allan Andersens søn. Foto: Privat.

- Min søn bærer 100% skylden for uheldet, og er utroligt ked af det.....vi håber alle sammen at de unge som han kender, deres venner og deres venner måske bare vil lære en smule af ulykken, skriver en rystet Allan Andersen på Facebook sammen med skræmmende billeder af ulykken og tilføjer:

Læs også: Mors skræmmende selfie vil overbevise dig om aldrig at begå hendes fejl

- Min søn og hans kæreste sad fuldstændig fastklemt i bilvraget, de havde ikke haft en chance hvis der feks. var gået ild i bilen efter den landede i tør bevoksning.....og blot få kilometer stærkere....så havde bilens karosseri og sikkerhed givet helt op….

Falck hjalp Allan Andersens søn og kæreste ud af den hårdt medtagede bil. Foto: Privat.

Allan Andersen håber, at hans historie om tankeløse overhalinger vil få bilister, især unge mennesker, til at forstå hvor skrøbeligt livet er, og hvor hurtigt det hele kan være slut uanset alder.

- INGEN ER UDØDELIGE, fat det! Livet er dyrbart og det er kun til låns…. understreger faren, som meget vel kunne have begravet sin søn i denne uge. 

Følg Dagens Advarsler for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip