Allans eks: Derfor sluttede vores ægteskab

Skrevet af admin

15/11/2013
Det blev til 12 år ægteskab for Allan og Gitte Simonsen, inden forholdet brast.Nu kun 10 uger efter skilsmissen blev offentliggjort, fortæller Allan Simonsens ekskone om grunden til bruddet.- Skilsmissen kunne bevilges på grund af utroskab, siger den 45-årige Gitte Simonsen til Ekstra Bladet. Hun fortæller til avisen, at hun sidste efterår mødte en jævnaldrende mand. Parret har været gift siden 2001 og mødtes første gang, mens den dengang 44-årige Allan Simonsen stadig var gift med sin første hustru. Gitte Simonsen var på det tidspunkt kun 28 år.Ifølge Ekstra Bladet har den store aldersforskel, men også parrets meget forskellige temperamenter, ført til, at parret ikke længere kunne finde takten.Men selvom Allan Simonsen lige nu danser solo, så frygter han ikke ensomheden, når først Vild med dans er ovre.- Nej, jeg ER virkelig den ensomme ulv, som godt kan lide at være alene, siger han til Ekstra Bladet. Sammen har Allan og Gitte Simonsen datteren Kira på 10 år. Allan Simonsen kan igen i aften opleves i Vild med dans, hvor de resterende fire par skal dyste om en plads i semifinalen.Kilde: Ekstra Bladet Newspaq

Dagens topnyheder

Det blev til 12 år ægteskab for Allan og Gitte Simonsen, inden forholdet brast.

Nu kun 10 uger efter skilsmissen blev offentliggjort, fortæller Allan Simonsens ekskone om grunden til bruddet.

- Skilsmissen kunne bevilges på grund af utroskab, siger den 45-årige Gitte Simonsen til Ekstra Bladet.

Hun fortæller til avisen, at hun sidste efterår mødte en jævnaldrende mand.

Parret har været gift siden 2001 og mødtes første gang, mens den dengang 44-årige Allan Simonsen stadig var gift med sin første hustru. Gitte Simonsen var på det tidspunkt kun 28 år.

Ifølge Ekstra Bladet har den store aldersforskel, men også parrets meget forskellige temperamenter, ført til, at parret ikke længere kunne finde takten.

Men selvom Allan Simonsen lige nu danser solo, så frygter han ikke ensomheden, når først Vild med dans er ovre.

- Nej, jeg ER virkelig den ensomme ulv, som godt kan lide at være alene, siger han til Ekstra Bladet.

Sammen har Allan og Gitte Simonsen datteren Kira på 10 år.

Allan Simonsen kan igen i aften opleves i Vild med dans, hvor de resterende fire par skal dyste om en plads i semifinalen.

Kilde: Ekstra Bladet

Newspaq