Alle griner af Hannes opslag på Føtex Facebookside, efter det går viralt af den helt forkerte grund

Er der virkelig forskelsbehandling mellem indvandrere og danskere, når de beder om hjælp i Føtex?

Det mener en kvinde ved navn Hanne hvertfald, og hendes opsang på Føtex side på Facebook er gået viralt, men af den helt forkerte grund. Det er nemlig de færreste der har svært ved ikke at grine af hende. 

- Hej, Føtex jeg har lagt mærke til at i ikke tager hensyn til os danskere når vi fx. Står i kø, det tager nærmest evigheder når i hjælper os danskere, Imodsætningsforhold til muslimerne, dem kan i godt lide når du køber 100 toliet ruller. Og vi danskere skal stå der og vente. Vågn op Danmark det kan da ikke passe. Håber i vil se på problemet Mvh Hanne, skirver hun i sin klage, der er blevet liket af over 2000 og har fået flere end 4000 danskere til tasterne. 

Størstedelen af dem synes det er "synd" for Hanne, og en hel del af dem vil gerne donere toiletpapir til hende, så ikke indvandrerne løber med det hele.

Samtidig har opslaget inspireret flere memes, der sætter Hannes problem i perspektiv.

Andre peger på, at det tager udtrykket 'skide indvandrere' til et helt nyt niveau, ligesom det bliver foreslået, at indvandrere fremover kun må købe 99 toiletruller for at vise respekt for rigtige danskere som Hanne. 

Føtex har endnu ikke svaret på hendes opslag, men her på redaktionen forventer vi, de skal komme op med en rigtig god forklaring for at redde Hannes jul. 

 

Dagens Gossip