Alle medlemmer af 'Sygeforsikringen danmark' bør læse denne vigtige besked

Skrevet af Emil Martesen

6 uger siden

|

04/04/2024
Foto: Shutterstock
Alle medlemmer af 'Sygeforsikringen danmark' bør læse det.

Dagens topnyheder

Det er bestemt ikke første gang, og det bliver heller ikke sidste gang.

En advarsel fra Sygeforsikringen ''danmark'', der ifølge en regnskabsmeddelelse fra 2022 har 2,7 millioner medlemmer, har set dagens lys.

Med andre ord er det altså en stor del af landets befolkning, der er medlem af sygeforsikringen, og nu skal samtlige af dem til at spidse ører.

Sagen er den, at Sygeforsikringen ''danmark'' netop nu har udsendt en advarsel gennem den populære app, Mit digitale selvforsvar.

Advarslen omhandler, at der er e-mails og sms'er i omløb, som man skal passe på med at tage for gode varer. I svindelbeskederne bliver uskyldige ofre lokket med løfter om udbetaling af penge, men den skal du altså ikke falde for.

Sygeforsikringen selv slår fast, at de altid kommunikerer med medlemmer ved, at medlemmerne skal logge ind på sygeforsikring.dk i et lukket og sikkert system, så der ikke er mulighed for svindel.

Hele advarslen kan læses herunder:

Svindlerne bag phishing bliver til stadighed mere kreative med falske opkald, sms'er og masser af mails, der lokker med udbetaling af penge og beder om udlevering af personlige oplysninger.

Alt kommunikation med Sygeforsikringen "danmark" sker ved at ringe til os eller ved at logge ind på Sygeforsikring.dk med MitID i et lukket og sikkert selvbetjeningssystem.

Vær derfor altid opmærksom på om opkald, sms'er og mails er falske, og klik aldrig på links, der handler om, at du kan få penge eller skal udlevere oplysninger.

Herunder kan du se eksempler på de falske beskeder.

Foto: Mit Digitale Selvforsvar