Alle mixeddoubler klasket ud af All England

Det blev en skuffende onsdag for de danske badminton-mixeddoubler ved All England. Alle tre par fra Danmark blev onsdag sendt ud allerede i første runde.

Det blev en realitet, da Joachim Fischer Nielsen/Christinna Pedersen som den sidste danske mixeddouble blev sendt ud.

Den fjerdeseedede duo, som sidste år vandt OL-bronze ved legene i London, tabte 21-12, 19-21, 21-23 til et indonesisk par.

Danskerne reddede i den dramatiske afslutning tre matchbolde ved 17-20 og havde selv en matchbold foran 21-20, inden det blev til et nederlag.

Tidligere på dagen var Mads Pieler Kolding og Kamilla Rytter Juhl de første danskere i aktion ved dette års All England. Det blev en kort fornøjelse på 29 minutter for parret.

Det blev til et exit efter et klart nederlag på 11-21, 9-21 til den danske mixeddouble, som mødte de olympiske mestre fra Kina, Nan Zhang og Yunlei Zhao.

- Vi fik slet ikke spillet overhovedet. Jeg tror, der var tre-fire dueller, hvor vi spillede fint, men resten kom vi slet ikke ud af. Det er svært at se, at der var noget positivt i det, siger Mads Kolding til badminton.dk.

Kineserne vandt OL-guld i London sidste år og er seedede som nummer fem ved All England. Danskerne var useedede.

- Når man får 11 og ni, så er der ikke meget, der fungerer. Vi er oppe imod de olympiske mestre, og vi havde svært ved at komme ud af servesituationen.

- Vi sad på dem fra start, og når vi endelig kom ud af den, så var de gode til at få reddet i defensiven, forklarer Kamilla Rytter Juhl.

Anders Kristiansen og Julie Houmann røg også ud i første runde efter et knebent nederlag på 19-21, 23-25 til det kinesiske par Zihan Qiu og Yixin Bao. Kampen var meget tæt over samtlige 45 minutter.

/ritzau/

 

Dagens Gossip