Alle på »Glee« mindes Cory Monteith

Hele holdet på »Glee« samledes i går til en privat højtidelighed, hvor de mindedes deres nyligt afdøde kollega Cory Monteith.

Seriens skaber Ryan Murphy og Monteiths kæreste Lea Michele inviterede både skuespillerne og den tekniske stab til begivenheden, der blev afviklet på settet uden for Los Angeles. Producenten 20th Century Fox Television oplyser, at TV-netværket også var repræsenteret og benytter anledningen til at takke offentligheden »for den store medfølelse, vi alle har mærket mes vi sørger over vores ven og kollega«.

Der bliver også stillet sorgterapeuter til rådighed for de medvirkende foran og bag kameraet, når de vender tilbage til jobbet efter sommerferien. Det sker for at hjælpe hele holdet med at håndtere tabet af Monteith.

Murphy har hyret et team af terapeuter som medarbejderne kan trække på i 14 dage.

Manuskriptforfatteren oplyser, at arbejdet på serien genoptages i slutningen af august med indspilningen af to afsnit fyldt med Beatles-musik og en episode, hvor Monteiths figur Finn Hudson dør.
»Det bliver det sværeste afsnit, jeg nogensinde har skrevet, men Corys kæreste hjælper mig. Lea har sagt god for alle mine beslutninger«, siger Murphy.

På grund af Monteiths død er premieren på femte sæson af »Glee« udskudt til slutningen af september.

En overdosis af heroin og alkohol kostede den 31-årige skuespiller livet på et hotelværelse i Vancouver den 13. juli.

Dagens Gossip